בראוניז קוואקר טבעוני
בראוניז קוואקר טבעוני (20*20):
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם סוכר לבן ( או לחילופין חצי סוכר לבן חצי סוכר חום בהיר )
1/3 כוס שמן קנולה / שמן קוקוס ( 80 מ"ל)
1 כוס חלב שקדים / חלב שיבולת שועל (240 מ"ל )
¼1 כוסות קוואקר
2 כפות טחינה
20 גרם קקאו
קורט מלח
100 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי.
במעבד מזון טוחנים קווקאר ומניחים בצד.
בקערה מניחים שוקולד מריר ושמן, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
מוסיפים סוכר, חלב שקדים , טורפים היטב. מוסיפים את הקוואקר שטחנו, קקאו וטחינה, טורפים היטב.
מוסיפים טחינה ושוקולד צ'יפס ומערבבים עד איחוד.
מעבירים את הבלילה לתבנית 20*20 מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לאפייה כ-35 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא עם פירורים לחים.
מניחים להצטננות במקרר במשך כ- 4 שעות. לאחר מכן פורסים ואוכלים.
את הבראוניז שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך כשבוע ימים.
[js-disqus]