fbpx

שוקולטה חמה

17 ינואר 2021 מאת עדי קלינגהופר

שוקולטה חמה ( 4 כוסות בנפח 180 מ"ל):

250 גרם שוקולד מריר

150 מ"ל שמנת מתוקה

400 מ"ל חלב

כף קקאו / כפית אספרסו

קורט מלח

 

לקצפת:

250 מ"ל שמנת מתוקה

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

2 כפות אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

בקלחת רחבה מניחים שמנת מתוקה, חלב , קקאו או אספרסו וקורט מלח, מביאים לרתיחה.

לאחר מכן מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד,ממשיכים לערבב עד מעט הסמכה.

מניחים בצד ומכינים את הקצפת.

בקערת המיקסר מניחים שמנת מתוקה, פודינג וניל ואבקת סוכר, בעזרת וו בלון מקציפים עד קצפת יציבה.

 

מוזגים את השוקו החם לכוסות , ניתן להוסיף גם פרלינים. מעל השוקו החם מוסיפים את הקצפת ומגישם (:

[js-disqus]