fbpx

קאפקייקס קטיפה אדומה (Red Velvet)

4 אוגוסט 2020 מאת עדי קלינגהופר

 

קאפקייקס קטיפה אדומה או Red Velvet ( 24 יחידות):

 

לקאפקייקס:

2 ביצים

½1 כוסות שמן קנולה

1 כוס ריוויון

¾1 כוסות סוכר

½2 כוסות קמח

2 כפות קקאו

1 כפית סודה לשתייה

1 כפית חומץ תפוחים

25 גרם צבע מאכל אדום ( צבע מאכל ג'ל מגיע בבקבוק לחיץ)

1 כפית תמצית וניל

 

לקרם מסקרפונה:

400 גרם גבינת מסקרפונה

600 מ”ל שמנת מתוקה

150 גרם אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

 

מחממים תנור ל-170 מעלות.

 

בקערת המיקסר מניחים ביצים, שמן קנולה , חומץ תפוחים וריוויון, מערבבים בעזרת וו בלון. מוסיפים סוכר ומערבבים שוב.

מוסיפים את היבשים: קמח, קקאו סודה לשתייה, מערבבים היטב עד איחוד החומרים.

מוסיפים צבע מאכל אדום, אם זה לא מפסיק אדום אתם יכולים להוסיף עוד צבע, מערבבים לבלילה אחידה.

 

מוזגים את הבלילה למנז’טים או עטרות נייר לקאפקייקס עד 3/4 גובה.

אופים את הקאפקייקס כ-20 עד 25 דקות או עד שקיסם שננעת יוצא עם פירורים לחים.

 

מוציאים את הקאפקייקס מאפייה ומצננים.

 

מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת המיקסר מניחים שמנת מתוקה מסקרפונה ואבקת סוכר , בעזרת וו בלון מקציפים עד קציפה יציבה.

 

את הקרם מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן. מזלפים מעל הקאפקייקס ומקשטים.

 

את הקאפקייקס שומרים בקירור עד 3 ימים.

[js-disqus]