fbpx

טירמיסו שוקולד לבן מהיר הכנה

21 מאי 2023 מאת עדי קלינגהופר

טירמיסו שוקולד לבן מהיר הכנה ( תבנית אינגליש קייק )

 

24 יחידות בישקוטים

 

3 קפסולות של L'OR

 

לקרם מסקרפונה שוקולד לבן-

500 גרם גבינת מסקרפונה

500 מ"ל שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד לבן מומס

 

קקאו לפידור בין השכבות ולקישוט החלק העליון

 

אופציה לקצפת לקישוט-

250 מ"ל שמנת מתוקה

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

2 כפות אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

מכינים מהקפסולות של L'OR  3 שוטים של אספרסו ומוזגים לצלחת רחבה.

 

מכינים את הקרם- בקערת המיקסר מניחים שמנת מתוקה ומסקרפונה, מחברים וו בלון ומקציפים עד קציפה יציבה. מוסיפים את השוקולד הלבן ומקפלים עד קבלת קרם אחיד.

 

מרכיבים את הטירמיסו- את הטירמיסו ניתן להרכיב באופן חופשי על גבי צלחת הגשה מאורכת או בתבנית אינגליש עם שוליים.

טובלים 8 עוגיות בישקוטים באספרסו, אחת אחרי השנייה ומסדרים אותן באופן צמוד האחת לשנייה לאורך התבנית.

מעל הבישקוטים מניחים 3 כפות גדושות של קרם המסקרפונה ומשטחים בעדינות רבה את הקרם. לאחר מכן מפדרים מעל הקרם אבקת קקאו.

מעל הקקאו מניחים שכבה נוספת של 8 בישקוטים שטבלנו באספרסו, שכבה נוספת של קרם, מפדרים שוב אבקת קקאו וחוזרים עם עוד שכבה כך שנקבל בשכבה העליונה קרם מסקרפונה חלק.

 

מכניסים את הטירמיסו לקירור למשך הלילה או לפחות ל-4 שעות להתייצבות.

את הקרם שנשאר שומרים במקרר או שמכינים קצפת, בקערת המיקסר מניחים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל ואבקת סוכר, מקציפים לקצפת יציבה.

 

לאחר התייצבות מוציאים את העוגה מהמקרר. מעבירים את קרם המסקרפונה שנשאר או הקצפת לשקית זילוף עם צנתר עגול ומזלפים בחלק העליון את הקרם.

מפדרים מעל אבקת קקאו, מניחים מספר עלי זהב ומגישים (:

העוגה נשמרת  במקרר במשך כ-3 ימים.

 

[js-disqus]