חטיפי קורנפלקס קראנצ'יים
חיתוכיות / חטיף קורנפלקס קראנצ'י ( תבנית 20*20):
4 כפות גדושות ממרח שוקולד ( את הממרח אפשר להמיר לחמאת בוטנים )
300 גרם קורנפלקס פשוט כמו של פעם
200 גרם מטבעות שוקולד חלב
200 גרם מטבעות שוקולד מריר
לציפוי:
200 גרם מטבעות שוקולד מריר
1/2 כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
בקערה מניחים מטבעות שוקולד חלב, מטבעות שוקולד מריר וממרח שוקולד, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה או מעל בן מארי.
לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלקס אל תוך הקערה עם השוקולד, מערבבים היטב עד איחוד מלא כך שכל הקורנפלקס יהיה מצופה .
מעבירים את הבלילה אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט ומעבירים להקפאה כשעה.
מכינים את הציפוי- בקערה מניחים מטבעות שוקולד מריר וחמאת בוטנים , ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
מוזגים את הציפוי מעל החטיף שכבר התייצב. משטחים בעדינות עם כף , מפזרים מעל מעט קורנפלקס ומחזירים לשעה למקרר להתייצבות של הציפוי.
מחלצים את החטיף מהתבנית , פורסים לקוביות/ אצבעות ומגישים.
החטיפים נשמרים כשבוע ימים בקופסא אטומה במקרר.
פרסום ממומן בשיתוף רגע מתוק.
[js-disqus]