fbpx

גביניות שוקולד לבן מהירות הכנה

18 מאי 2023 מאת עדי קלינגהופר

גביניות שוקולד לבן מהירות הכנה (12 יחידות ):

 

500 גרם בצק עלים -להפשיר על פי הוראות היצרן

 

למלית-

250 גרם גבינת טוב טעם

250 גרם מסקרפונה

80 גרם סוכר

1 ביצה

80 גרם קורנפלור

1 כף אינסטנט פודינג וניל

100 גרם שוקולד לבן פרה של "עלית "

 

ביצה להברשה

אבקת סוכר להגשה

 

אופן ההכנה-

מחממים תנור ל-185 מעלות, טורבו.

 

מכינים את המלית- ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

בקערה מניחים גבינת טוב טעם, גבינת מסקרפונה, סוכר וביצה , מערבבים היטב. מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל ושוקולד לבן מומס, מערבבים היטב עד קבלת מלית סמיכה.

 

מקמחים משטח עבודה. פורסים את בצק העלים על משטח מקומח. פורסים ל-ריבועים ( 12 ריבועים גדולים או 16 ריבועים קטנים ).

 

במרכז כל ריבוע מניחים כף גדושה מהמלית. סוגרים את הקצוות הנגדיים כך שנקבל צורת מעטפה.

 

כך חוזרים עם כל הריבועים. מניחים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה, מברישים בביצה ומכניסים לאפייה כ-20 עד 25 דקות, או עד הזהבה מלאה ( תלוי בגודל המאפה ).

מוציאים מאפייה , מפדרים באבקת סוכר ואוכלים!

 

הגביניות נשארות טריות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך יומיים.

 

[js-disqus]