fbpx

חטיפי גרנולה ביתיים

19 יולי 2022 מאת עדי קלינגהופר

חטיפי גרנולה ביתיים הכי טעימים וקלים להכנה עם איזה תוספות שאתם אוהבים ,

איתם אני פותחת את הבקרים שלי.

טיפ ממני אם אתם רוצים קצת לגוון , אני מכינה כמות כפולה.

חלק מהחטיפים שומרת בקופסא וחלק מהחטיפים אני מפוררת לקערת יוגורט, פרי טרי ויש לכם ארוחת בוקר מזינה!

חטיפי גרנולה ביתיים ( 12 יחידות גדולות ):

 

75 גרם חמאה/ שמן קוקוס

1/2 כוס סילאן

1 כף סוכר חום כהה

קורט קינמון

קורט מלח

2.5 כוסות קוואקר

1/2 כוס קוקוס

1/2 כוס שקדים קצוצים

1/2 כוס גרעיני דלעת

1/2 כוס חמוציות

 

אופן ההכנה:

 

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

 

במחבת / סיר מניחים סילאן, סוכר חום, חמאה, קינמון ומלח. ממיסים מעל להבה נמוכה, כאשר הגיע לרתיחה מורידים מהגז.

מוסיפים קוואקר, קוקוס, שקדים, גרעיני דלעת וחמוציות. מערבבים היטב עד איחוד מלא.

 

מרפדים תבנית מלבנית 20*30 בנייר אפייה.

מעבירים את המלית אל התבנית ומשטחים בזהירות, אפשר להיעזר עם גב של כף או ידיים רטובות.

מכניסים לאפייה כ- 25 דקות או עד מעט הזהבה.

 

מוציאים מהתנור ומצננים במשך שעה, עד מעט התייצבות ( חשוב לא להשאיר להתייצבות מלאה אחרת יהיה קשה לפרוס ).

 

לאחר התייצבות פורסים למלבנים ויש לנו חטיפי גרנולה מדהימים.

[js-disqus]