מיני קורנפלקס קרואסון
טוב אתם מכירים כבר את הטרנד .. נו זה של הקונרפלקס!
אז שלחו לי בשבוע האחרון לא מעט תמונות של הטרנד הבא, קורנפלקס קרואסון קטנטן , לא היה לי ספק שזה יגיע אליי למטבח מהר.
תראו אין קטן וחמוד זה.
אז את הקוראסונים האלה הכנתי מבצק עלים קנוי, למרות שאני קונדיטורית . אני חושבת שאין צורך להתחיל לשהקיע בהכנה של בצק עלים ביתי. הבצק עלים הקנוי עושה את העבודה באופן מדהים!
את הקרואסונים ציפית באבקת סוכר כדי לתת להם קירמול קטנטן. מוכנים? קצת סבלנות וזה גם שלכם.
מיני קורנפלקס קרואסון:
1 חבילת בצק עלים מופשרת על פי הוראות היצרן
1 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל – 200 מעלות , סטטי.
פורסים על משטח מקומח את הבצק עלים, מרדדים לריבוע דק. חשוב מאוד לשים לב שהבצק לא נדבק למשטח עבודה.
מחלקים את הבצק למלבנים ופורסים למשולשים. ואם אתם רוצים להיות ממש מדוייקים אז גודל המשולש הוא: בסיס – 0.5 ס"מ וגובה: 3 ס"מ.
את המשולשים מגלגלים מהבסיס אל השפיץ, מניחים בתבנית אפייה עם נייר אפייה ומפדרים את כל המשולשים באבקת סוכר.
מכניסים לאפייה כ-20 דקות או עד הזהבה, מצננים ושומרים בקופסא אטומה.
[js-disqus]