fbpx

סופגניות אשל במילוי ממרח אגוזי לוז

18 דצמבר 2022 מאת עדי קלינגהופר

סופגניות אשל במילוי ממרח אגוזי לוז: 

350 גרם קמח

1 שקית אבקת אפייה

2 ביצים

2 גביעי אשל של תנובה

3 כפות סוכר

קורט מלח

כפית ערק

2 ליטר שמן לטיגון

למילוי: 

צנצנת ממרח אגוזי לוז

אופן ההכנה: 

בקערה מניחים את כל המצרכים, קמח, אבקת אפייה, סוכר, ביצים, מלח וערק, טורפים היטב עד בלילה חלקה.

מחממים שמן בסיר רחב וגבוה, לטמפרטורה של 170 מעלות.

טובלים בשמן כף גלידה קפיצית ויוצקים מהבלילה בעזרת כף הגלידה כדורים אל תוך השמן, בזהירות.

מטגנים את הסופגניות על אש בינונית עד הזהבה מלאה מכל הצדדים.

מוציאים את כל הסופגניות לנייר סופג ומפזרים באבקת סוכר.

יוצרים חור בכל סופגנייה ומזריקים אליה ממרח אגוזי לוז.

מגישים כשהסופגניות חמות!

[js-disqus]