fbpx

גרנולה קוואקר מהירה להכנה 

15 נובמבר 2022 מאת עדי קלינגהופר

 

גרנולה קוואקר מהירה להכנה 

 

½3 כוסות קוואקר

1/2 כוס גרעיני חמנייה

1/2 כוס גרעיני דלעת

1/2 כוס שקדים קצוצים

1/2 כוס פיסטוק טחון

1/2 כוס חמוציות

3/4 כוס דבש

1/4 כוס שמן קנולה / שמן קוקוס

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 170 מעלות, מצב סטטי.

 

בקערה מניחים קוואקר, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, שקדים, פיסטוק טחון, חמוציות ומלח, מערבבים מעט עם כף. מוסיפים את הדבש והשמן, מערביים היטב היטב עד איחוד.

נקבל תערובת דביקה.

מעבירים את התערובת של הגרנולה לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ומשטחים בעזרת כף.

מכניסים לאפייה ולאחר כ-15 דקות מוציאים ומערבבים עם כף . כך ממשיכים כך עוד פעמיים. מוציאים מאפייה לאחר כ- 45 דקות או עד שהגרנולה זהובה.

 

מניחים לצינון מלא, לפחות כשעה. לאחר מכן מפרידים את הגרנולה בעזרת הידיים / בעזרת כף.

מכניסים את הגרנולה לקופסאת אחסון אטומה ושומרים בטמפרטורת החדר במשך כשבועיים.

 

פרסום ממומן בשיתוף קוואקר.

 

[js-disqus]