fbpx

שברי קראנץ' קורנלפקס

20 פברואר 2022 מאת עדי קלינגהופר

 

שברי קראנץ' קורנלפקס (תבנית בגודל 30*40):

 

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם שוקולד חלב,

3 כפות ממרח חמאת בוטנים / ממרח נוטלה / ממרח אגוזי לוז

250 גרם קורנפלקס טבעי

 

לציפוי:

150 גרם שוקולד מריר מומס

 

אופן ההכנה:

בקערה מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב וחמאת בוטנים, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

מוסיפים קורנפלקס שגרסנו מעט בידיים אל השוקולד המומס ומערבבים היטב.

משטחים את תערובת הקורנפלקס על נייר אפייה לשכבה דקה בעזרת פלטה קטנה ומכניסים להקפאה כחצי שעה.

 

לאחר מכן מוזגים את השוקולד המומס ומשטחים , מפזרים מעל קורנפלקס לקישוט.

ומחזירים להקפאה כשעה וחצי- שעתיים.

 

מוציאים מהמקפיא ושוברים לחתיכות באיזה גודל שאתם רוצים כך שיצאו שברי קורנפלקס קטנים.

את שברי הקורנפלקס מאחסנים בקופסא אטומה במקרר במשך כשבוע ימים.

[js-disqus]