שברי קראנץ' קורנלפקס
שברי קראנץ' קורנלפקס (תבנית בגודל 30*40):
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד חלב,
3 כפות ממרח חמאת בוטנים / ממרח נוטלה / ממרח אגוזי לוז
250 גרם קורנפלקס טבעי
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה:
בקערה מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב וחמאת בוטנים, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
מוסיפים קורנפלקס שגרסנו מעט בידיים אל השוקולד המומס ומערבבים היטב.
משטחים את תערובת הקורנפלקס על נייר אפייה לשכבה דקה בעזרת פלטה קטנה ומכניסים להקפאה כחצי שעה.
לאחר מכן מוזגים את השוקולד המומס ומשטחים , מפזרים מעל קורנפלקס לקישוט.
ומחזירים להקפאה כשעה וחצי- שעתיים.
מוציאים מהמקפיא ושוברים לחתיכות באיזה גודל שאתם רוצים כך שיצאו שברי קורנפלקס קטנים.
את שברי הקורנפלקס מאחסנים בקופסא אטומה במקרר במשך כשבוע ימים.
[js-disqus]