fbpx

פיצה מהירת הכנה מבצק קוטג'

31 דצמבר 2022 מאת עדי קלינגהופר

פיצה מהירת הכנה מבצק קוטג'

 

1 קוטג' 5% של תנובה

2 ביצים

1 כף סוכר

כפית מלח

2.5 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1/2 כוס שמן קנולה

 

רוטב עגבניות

500 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

100 גרם גבינת פרמזן

 

תוספות – זיתים, בצל סגול, עגבניות שרים וכו'.

 

אופן ההכנה:

 

מחממים תנור ל- 190 מעלות, טורבו.

 

בקערת המיקסר מניחים את כל המצרכים- קוטג', ביצים, סוכר, מלח, קמח, אבקת אפייה, שמן קנולה. מחברים וו גיטרה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.

 

בעזרת ידיים משומנות קורצים עיגולים מהבצק, משטחים על נייר אפייה משומן, מורחים רוטב עגבניות, מפזרים גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן, את התוספות שאתם אוהבים ומכניסים לאפייה עד הזהבה של הבצק.

אם תכינו פיצות אישיות 10-15 דקות אפייה. אם תכינו פיצות שהן קצת יותר גדולות זה יכול לקחת גם 20 דקות אפייה.

 

מוציאים כשהבצק זהוב, ואוכלים!

 

 

פרסום ממומן בשיתוף תנובה

 

 

[js-disqus]