fbpx

סחלב חם

12 פברואר 2022 מאת עדי קלינגהופר

 

סחלב חם ( 2 כוסות ): 

 

2 כוסות חלב ( ניתן להמיר לחלב שקדים/ סויה / קוקוס )

2 כפות סוכר / כמו סוכר

3 כפות קורנפלור

2 כפיות מי ורדים

 

אופן ההכנה:

 

מוזגים לקלחת ½1 כוסות חלב ומוסיפים את הסוכר.

 

בקערה נפרדת מניחים 1/2 כוס חלב עם קורנפלור וטורפים עד שאין גושים.

מוזגים את קערת החלב והקורנפלור לקלחת עם הסוכר, מעבירים ללהבה קטנה וטורפים עד הסמכה.

 

מורידים מהאש ומוסיפים מי ורדים.

מוזגים לכוסות ומקשטים עם קוקוס, בוטנים, פיסטוקים וכו'.

 

תהנו (;

 

[js-disqus]