fbpx

לחמניות גבינה וזיתים

12 ספטמבר 2022 מאת עדי קלינגהופר

 

לחמניות גבינה וזיתים ( 16 יחידות )

 

4 ביצים

1 קוטג' 5%  (250 גרם)

200 גרם זיתים ירוקים קצוצים

1 חב' פתיתי טריו של השף הלבן

2.5 כוסות קמח תופח

מלח

פלפל

שומשום לקישוט

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות, טורבו.

בקערה מניחים ביצים, קוטג', זיתים, חב' פתיתי טריו, מלח פלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד קבלת בצק ( בשלב זה כדאי לעבור לכף עץ או לערבב במיקסר גדול עם וו גיטרה ).

מניחים מנז'טים בתבנית מאפינס או לחילופין משמנים היטב תבנית מאפינס.

מניחים בצק 3/4 מגובה התבנית, מפזרים שומשום ומכניסים לאפייה כ- 20 דקות או עד הזהבה.

מוציאים מאפייה, מחכים לצינון קל 20 דקות וזוללים!

 

הלחמניות נשמרות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך יומיים.

 

[js-disqus]