לחמניות גבינה וזיתים
לחמניות גבינה וזיתים ( 16 יחידות )
4 ביצים
1 קוטג' 5% (250 גרם)
200 גרם זיתים ירוקים קצוצים
1 חב' פתיתי טריו של השף הלבן
2.5 כוסות קמח תופח
מלח
פלפל
שומשום לקישוט
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות, טורבו.
בקערה מניחים ביצים, קוטג', זיתים, חב' פתיתי טריו, מלח פלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד קבלת בצק ( בשלב זה כדאי לעבור לכף עץ או לערבב במיקסר גדול עם וו גיטרה ).
מניחים מנז'טים בתבנית מאפינס או לחילופין משמנים היטב תבנית מאפינס.
מניחים בצק 3/4 מגובה התבנית, מפזרים שומשום ומכניסים לאפייה כ- 20 דקות או עד הזהבה.
מוציאים מאפייה, מחכים לצינון קל 20 דקות וזוללים!
הלחמניות נשמרות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך יומיים.
[js-disqus]