גלידת לוטוס מסקרפונה
גלידת לוטוס מסקרפונה (תבנית 20*20):
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 פחית חלב מרוכז (390 גרם)
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 כף פודינג וניל
25 עוגיות לוטוס, מרוסקות
3 כפות ממרח לוטוס
לקישוט:
150 גרם ממרח לוטוס
100 עוגיות לוטוס מרוסקות
אופן ההכנה:
מניחים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, פודינג וניל, חלב מרוכז, גבינת מסקרפונה וממרח לוטוס, מחברים וו בלון ומקציפים עד קציפה מעט יציבה.
מוסיפים את עוגיות הלוטוס המרוסקות ומקפלים.
מוזגים את הבלילה אל תבנית 20*20 , משטחים.
מוזגים מעל ממרח לוטוס ומשיישים עם סכין או קיסם. מפזרים מעל עוגיות לוטוס ומכניסים להקפאה למשך יממה.
מגישים את הגלידה ישר מהמקפיא אל מרכז השולחן ואוכלים (:
[js-disqus]