fbpx

בראוניז קוואקר טבעוני

25 אוקטובר 2022 מאת עדי קלינגהופר

בראוניז קוואקר טבעוני (20*20):

 

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם סוכר לבן ( או לחילופין חצי סוכר לבן חצי סוכר חום בהיר )

1/3 כוס שמן קנולה / שמן קוקוס ( 80 מ"ל)

1 כוס חלב שקדים / חלב שיבולת שועל (240 מ"ל )

¼1 כוסות קוואקר

2 כפות טחינה

20 גרם קקאו

קורט מלח

100 גרם שוקולד צ'יפס

 

אופן ההכנה:

 

מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי.

במעבד מזון טוחנים קווקאר ומניחים בצד.

בקערה מניחים שוקולד מריר ושמן, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

מוסיפים סוכר, חלב שקדים , טורפים היטב. מוסיפים את הקוואקר שטחנו, קקאו וטחינה, טורפים היטב.

מוסיפים טחינה ושוקולד צ'יפס ומערבבים עד איחוד.

 

מעבירים את הבלילה לתבנית 20*20 מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לאפייה כ-35 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא עם פירורים לחים.

 

מניחים להצטננות במקרר במשך כ- 4 שעות. לאחר מכן פורסים ואוכלים.

את הבראוניז שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך כשבוע ימים.

 

 

[js-disqus]