חיתוכיות שיבולת שועל ושוקולד
חיתוכיות שיבולת שועל הכי טעימות שיש!
חיתוכיות שיבולת שועל ושוקולד ( תבנית ריבוע 22*22):
230 גרם חמאה מומסת
½1 כוסות קמח
200 גרם שיבולת שועל דקה
½1 כוסות סוכר חום בהיר
2 ביצים
1 חלמון
1 כפית אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
200 גרם שוקולד צ'יפס / שוקולד קצוץ
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-175 מעלות.
בקערה מניחים את החמאה המומסת, סוכר חום , ביצים וחלמון, מערבבים היטב עד איחוד.
מוסיפים את הקמח, השיבולת שועל , אבקת סודה לשתייה , מלח ומערבבים היטב.
לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס או השוקולד הקצוץ, מקפלים אל התערובת.
מוזגים את הבלילה לתבנית ריבוע מרופדת בנייר אפייה , משטחים עם פלטה קטנה או גב של כף. בשלב הזה ניתן לקשט את החלק העליון עם שוקולד צ'יפס או שוקולד קצוץ ומכניסים לאפייה -25 עד 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
מוציאים לצינון קצר כ-30 דקות. מחלצים מהתבנית ופורסים לריבועים.
[js-disqus]