חיתוכיות – חטיף קורנפלקס ונוטלה
חטיף קורנפלקס ( תבנית 20*20):
500 גרם ממרח נוטלה ( אם אתם רוצים את זה טיפחה פחות מתוק אפשר להחליף חצי מהכמות לחמאת בוטנים )
220 גרם קורנפלקס פשוט כמו של פעם
200 גרם שוקולד חלב ( אפשר גם מריר)
50 גרם חמאה
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
בקערה מניחים ממרח נוטלה , שוקולד וחמאה , ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
לאחר מכן מפוררים ( בעזרת הידיים) את הקורנפלקס אל תוך הקערה עם השוקולד, מערבבים היטב עד איחוד מלא כך שכל הקורנפלקס יהיה מצופה .
מעבירים את הבלילה אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט ומעבירים להקפאה כשעה.
מכינים את הציפוי: בקערה מניחים שוקולד מריר וחמאת בוטנים , ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
מוזגים את הציפוי מעל החטיף שכבר התייצב. משטחים בעדינות עם כף ומחזירים לשעה למקרר להתייצבות של הציפוי.
מחלצים את החטיף מהתבנית , פורסים לקוביות ומגישים.
החטיפים נשמרים כשבוע ימים בקופסא אטומה במקרר.
[js-disqus]