fbpx

פופקורן בקרמל

4 מרץ 2020 מאת עדי קלינגהופר

פופקורן בקרמל הוא אחד הממתקים / נשנושים האהובים. נשנוש כזה שאי אפשר להפסיק לאכול .. ממש כמו גרעינים.

אני תמיד מכינה כמות גדולה, מניחה בקערה, את הקערה מניחה במרכז השולחן בסלון .. אני סופרת עד שלוש ולא נשאר פירור.

נשנוש שכיף לאכול מול הטלוויזיה או סתם ככה שמתחשק משהו מתוק.

את המתכון לפופקורן בקרמל הזה אני אוהבת מאוד, זמן ההכנה שלו קצר , אין איפה לטעות וגם לא צריך לאפות בתנור, פשוט מחכים שיתקרר שזה בעצם החלק הכי קשה!

בהצלחה, ונשנוש נעים

 

פופקורן בקרמל:

מרכיבים
100 גרם פופקורן מוכן (אפשרי גם פופקורן מלוח)
1 כוס סוכר
½ כוס מים

אופן ההכנה
מניחים את הפופקורן המוכן בקערה גדולה.
בסיר רחב מניחים מים וסוכר, מבשלים עד שהרוטב הופך לקרמלי, ומשגיחים על הסיר ללא הפסקה עד שהקרמל בצבע ענברי.
שופכים את הקרמל המוכן החם מעל הפופקורן. מערבבים בעדינות עד אחידות ומפזרים על מגש מרופד בנייר אפייה עד להתייבשות.
שומרים בקופסה סגורה עד השימוש.

[js-disqus]