fbpx

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס פרווה רכה ועסיסית

19 דצמבר 2023 מאת עדי קלינגהופר

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס פרווה ( 2 תבניות אינגליש קייק ):

 

4 בננות בשלות מעוכות

2 ביצים

1/2 כוס שמן

2/3 כוס סוכר לבן או חום בהיר

240 גרם קמח

1 שקית אבקת אפייה ( 10 גרם )

כפית קינמון

קורט מלח

250 גרם שוקולד צ'יפס

 

אופן ההכנה-

מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי.

 

בקערה מניחים קמח, בננות, ביצים, סוכר ומערבבים.

מוסיפים שמן, קינמון, אבקת אפייה ומלח, מערבבים מעט לאיחוד.

מוסיפים את השוקולד צ'יפס עד שכל השוקולד נטמע היטב בבלילה.

מוזגים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות, מפזרים החלק העליון עוד קצת שוקולד צ'יפס ומכניסים לאפייה כ- 40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.

 

מניחים לצינון חצי שעה, מחלצים מהתבנית, פורסים ואוכלים.

העוגה נשמרת בקופסא אטומה במשך כ-3 ימים.

 

[js-disqus]