סופגניות אשל במילוי ממרח אגוזי לוז
סופגניות אשל במילוי ממרח אגוזי לוז:
350 גרם קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 ביצים
2 גביעי אשל של תנובה
3 כפות סוכר
קורט מלח
כפית ערק
2 ליטר שמן לטיגון
למילוי:
צנצנת ממרח אגוזי לוז
אופן ההכנה:
בקערה מניחים את כל המצרכים, קמ
מחממים שמן בסיר רחב וגבוה, לטמ
טובלים בשמן כף גלידה קפיצית וי
מטגנים את הסופגניות על אש בינו
מוציאים את כל הסופגניות לנייר
יוצרים חור בכל סופגנייה ומזריק
מגישים כשהסופגניות חמות!
תשובההעברה
|