fbpx

טורטליני גבינות בחמאה ומרווה

20 מאי 2023 מאת עדי קלינגהופר

טורטליני בחמאה ומרווה

1 בצק פסטה מעדנות קלאסי מופשר על פי הוראות היצרן.

למילוי- 

100 גרם מסקרפונה

250 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

פלפל שחור גרוס

מלח

לרוטב- 

100 גרם חמאה

10 עלי מרווה

פלפל שחור גרוס

מלח

1/4 כוס יין לבן

אופן ההכנה- 

מתחילים עם המילוי- מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה ומעבירים לשקית זילוף, מניחים במקרר עד ההרכבה.

מוציאים את בצק הפסטה מהמקרר. מקמחים משטח עבודה.

פורסים את בצק הפסטה על משטח מקומח.

קורצים עיגולים מבצק הפסטה בעזרת רינג בקוטר 10 ס״מ

במרכז כל עיגול מזלפים מהמלית, מהדקים את הקצוות ויוצרים צורה של טורטליני.

מניחים על משטח מקומח עד הרכבת המנה.

לרוטב- במחבת ממיסים חמאה, מניחים עלי מרווה, פלפל שחור ומלח. מערבבים היטב.

מוסיפים יין ומביאים לביעבוע קל.

לאחר שהרוטב מוכן מבשלים את הטורטליני.

מרתיחים מים בסיר רחב , כשהמים מבעבעים מניחים את הטורטליני בזהירות ומבשלים כ-3 דקות  ומעבירים ישר לרוטב החמאה.

מבשלים  את הטורטליני עם הרוטב במשך חמש דקות. מכבים את האש, מגרדים פרמזן בנדיבות ומגישים.

[js-disqus]