fbpx

חיתוכיות – חטיף קורנפלקס ונוטלה

25 אוגוסט 2020 מאת עדי קלינגהופר

חטיף קורנפלקס ( תבנית 20*20):

 

500 גרם ממרח נוטלה ( אם אתם רוצים את זה טיפחה פחות מתוק אפשר להחליף חצי מהכמות לחמאת בוטנים )

220 גרם קורנפלקס פשוט כמו של פעם

200 גרם שוקולד חלב ( אפשר גם מריר)

50 גרם חמאה

 

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס חמאת בוטנים

 

אופן ההכנה:

 

בקערה מניחים ממרח נוטלה , שוקולד וחמאה , ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

לאחר מכן מפוררים ( בעזרת הידיים) את הקורנפלקס אל תוך הקערה עם השוקולד, מערבבים היטב עד איחוד מלא כך שכל הקורנפלקס יהיה מצופה .

 

מעבירים את הבלילה אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט ומעבירים להקפאה כשעה.

 

מכינים את הציפוי: בקערה מניחים שוקולד מריר וחמאת בוטנים , ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

 

מוזגים את הציפוי מעל החטיף שכבר התייצב. משטחים בעדינות עם כף ומחזירים לשעה למקרר להתייצבות של הציפוי.

מחלצים את החטיף מהתבנית , פורסים לקוביות ומגישים.

 

החטיפים נשמרים כשבוע ימים בקופסא אטומה במקרר.

[js-disqus]