טורטליני גבינות בחמאה ומרווה

טורטליני בחמאה ומרווה
1 בצק פסטה מעדנות קלאסי מופשר
למילוי-
100 גרם מסקרפונה
250 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
פלפל שחור גרוס
מלח
לרוטב-
100 גרם חמאה
10 עלי מרווה
פלפל שחור גרוס
מלח
1/4 כוס יין לבן
אופן ההכנה-
מתחילים עם המילוי- מערבבים את
מוציאים את בצק הפסטה מהמקרר. מ
פורסים את בצק הפסטה על משטח מק
קורצים עיגולים מבצק הפסטה בעזר
במרכז כל עיגול מזלפים מהמלית,
מניחים על משטח מקומח עד הרכבת
לרוטב- במחבת ממיסים חמאה, מניחים עלי
מוסיפים יין ומביאים לביעבוע קל
לאחר שהרוטב מוכן מבשלים את הטו
מרתיחים מים בסיר רחב , כשהמים
מבשלים את הטורטליני עם הרוט
