חיתוכיות שוקולד, טחינה וקרוזלי
חיתוכיות שוקולד, טחינה וקרוזלי קראנצ'יים הכי טעימים שיש והכי קלים להכנה.
כאלו שתרצו ליד הקפה, בבוקר, צהריים או ערב.
השוס הוא הקרוזלי, שהופך את החטיף הזה לקראנצ'י וגם מגיע כבר עם אגוזים.
תהנו!
חיתוכיות שוקולד, טחינה וקרוזלי ( מתבנית של 20*30 יוצאות 12 חיתוכיות גדולות ):
400 גרם טחינה
200 גרם דבש
200 גרם שוקולד מריר מומס
1 חבילה של קרוזלי אגוזים ( 350 גרם )
אופן ההכנה:
בקערה מניחים טחינה, דבש ושוקולד מומס, מערבבים בעזרת מרית ולאחר מכן מוסיפים את הקרוזלי ( שבתוכו יש גם אגוזים ) , מערבבים היטב היטב עד קבלת בלילה אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית ריבוע מרופדת בנייר אפייה, משטחים בעזרת גב של כף ומעבירים להקפאה למשך 4 שעות.
לאחר מכן מוציאים מהקפאה, מחלצים ופורסים לחיתוכיות/ אצבעות / ריבועים.
את החיתוכיות שומרים בקופא אטומה במקרר למשך שבוע ימים.
פרסום ממומן בשיתוף "קוואקר".
[js-disqus]