fbpx

בראוניז קינדר

8 יולי 2020 מאת עדי קלינגהופר

אתמול היה יום השוקולד העולמי, אבל האמת שאצלי היום הזה הוא בכל יום בשנה.

בכל מקרה הכנתי משהו שווקלדי , בראוניז קינדר מטורף, באמת!

הוא פאדג'י והוא שוקולדי ויש בו שילוב של אצבעות קינדר, בקיצור זריקת סוכר.

הוא מתאים במיוחד למקרים של ירידת מצב הרוח ( וזה בול לתקופה – קורונה נמאסת עלינו ) וירידת הסוכר, עוזר לעידוד ולהכנסת אנרגיות נוספות.

ואם אתם תפתחו את היום עם הבראוניז הזה , הוא ישתפר פלאים, אני מבטיחה לכם!

כמה דברים לפני שמתחילים:

את הקינדר אפשר להחליף לכל חטיף שוקולד שאתם אוהבים.

אם אתם רוצים חיתוכיות מדויקות תהיו סבלניים ותחכו עד שהבראוניז יהיה קר!

זהו, בהצלחה! ויום מתוק

 

בראוניז קינדר ( תבנית ריבוע 20*20):

 

200 גרם חמאה

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם אצבעות קינדר

3 ביצים + 1 חלמון

200 גרם סוכר

120 גרם קמח

2 כפות אבקת קקאו

 

תוספות:

7 אצבעות קינדר חתוכות לקוביות

50 גרם שוקולד חלב קצוץ

 

לקישוט: 3 כפות ממרח שוקולד נוגט / מחית קינדר

 

אופן ההכנה:

 

מחממים תנור ל -175 מעלות.

 

בקערה מניחים את החמאה, שוקולד מריר ואצבעות הקינדר , ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

 

בקערת המיקסר מניחים ביצים, חלמון וסוכר, מקציפים עם וו בלון כחמש דקות או עד קציפה תפוחה ובהירה. אל הקציפה מוסיפים את השוקולד המומס תוך כדי פעילות המיקסר, ממשיכים להקציף רק עד איחוד.

 

מנפים לקערה את הקמח ואבקת הקקאו , מקפלים בעדינות בעזרת מרית עד בלילה אחידה. מוסיפים את אצבעות הקינדר והשוקולד הקצוץ, מקפלים מעט.

 

מרפדים תבנית ( 20*20 ) בנייר אפייה , מוזגים את הבלילה אל התבנית.

 

מעל הבלילה מזלפים פסים עדינים של ממרח שוקולד , יוצרים צורה משויישת ומכניסים לאפייה כ-25 עד 30 דקות.

הבראוניז אמור להישאר מעט לח , רוטט ויציב בצדדים.

 

מוציאים את הבראוניז מאפייה ומעבירים ישר למקפיא, מקפיאים כשעתיים. לאחר מכן פורסים לקוביות ושומרים בקופסא אטומה במקרר.