fbpx

עוגיות מיני בראוניז

21 מאי 2020 מאת עדי קלינגהופר

עוגיות בראוניז הן עוגיות שוקולדיות, מתפוצצות וכל כך יפות וטעימות. לכל אחת יש את היופי הייחודי שלה וזה מה שיפה בהן .. כל אחת שונה!

אני מתה על שילוב של עוגיות עם חלב, ועוד יותר על שילוב של עוגיות שוקולד עם חלב.

ולכן החלטתי להפוך את העוגיות האלה למיני מיני.

והעוגיות האלה הן כל כך פריכות וטעימות , מתרככות בחלב והופכות אותו לטעים יותר! אבל אם אתם לא בקטע של חלב ועוגיות אז אפשר אפילו לנשנש אותן סתם ככה, תזהרו זה ממכר.

 

עוגיות מיני בראוניז ( מכמות אחת יוצאות 4 תבניות תנור ):

 

200 גרם שוקולד מריר

45 גרם חמאה

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1/4 כוס קמח

1/4 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

 

בקערה מניחים חמאה ושוקולד מריר, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד  המסה מלאה.

 

בינתיים בקערת המיקסר מניחים ביצים וסוכר, מחברים וו בלון ומקציפים  כ-7 דקות עד קציפה תפוחה ובהירה.

אל קערת המיקסר מוסיפים את מסת השוקולד והחמאה שהמסנו, ממשיכים להקציף עד איחוד החומרים.

מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

ממשיכים לערבב רק עד איחוד, לא יותר מידי. מעבירים את הבלילה לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

 

 

מחממים תנור ל-165 מעלות, מצב סטטי.

 

מעבירים את הבלילה לשקית זילוף , מזלפים טיפות עגולות בקוטר 1 ס”מ על נייר אפייה, במרווחים שווים ( העוגיות מתרחבות ).

אופים את העוגיות כ-10 דקות. מוציאים ומצננים, לאחר צינון מלא משחררים מנייר האפייה.

את העוגיות שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.