fbpx

בראוניז קקאו פאדג'י

5 מאי 2020 מאת עדי קלינגהופר

 

בראוניז וואו , זה עולם מטורף!

מגוון כל כך גדול ורחב של מתכונים וסגנונות, כל אחד והאישיות שלו.

בראוניז פאדג'י או בראוניז שוקולדי , בראוניז עם קקאו או בראוניז עוגתי

וזה לא נגמר ..

אני חושבת שמצאתי את הבראוניז המושלם!

יש בו גם קקאו וגם שוקולד, הוא כל כך פאדג'י ורך, הוא קל להכנה ואין בו הרבה עבודה.

והוא פשוט תמיד מצליח!

אז תכירו את הבראוניז המושלם

 

בראוניז קקאו פאדג’י   (תבנית ריבוע 20*20):

 

200 גרם חמאה

120 גרם שוקולד מריר

3 ביצים L

1 כוס סוכר לבן

1 כוס סוכר חום בהיר

1 כוס קקאו

120 גרם קמח ( 1 כוס פחות 2 כפות)

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

 

לקישוט:

1 כוס שוקולד צ’יפס / שוקולד קצוץ לקישוט

 

אופן ההכנה:

 

מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי.

 

בקערה מניחים חמאה ושוקולד , מחממים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

לקערה מוסיפים סוכר לבן, סוכר חום וביצים, טורפים היטב עד איחוד החומרים.

מוסיפים את הקקאו, קמח ווניל ומלח , טורפים היטב עד איחוד ( אפשר להיעזר במרית ולקפל )

אם רוצים לקשט את הבראוניז, מוסיפים שוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ לתעורבת ומקפלים.

 

מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים את הבראוניז כ-25 עד 30 דקות.

אחרי אפייה מעבירים את הבראוניז יש למקפיא , מקררים את הבראוניז כ-4 שעות לפחות.

אחרי קירור מלאף, מחלצים מהתבנית וחותכים לקוביות.