fbpx

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי קלות להכנה

11 ינואר 2022 מאת עדי קלינגהופר

 

לבצק עוגיות: ( 15 עוגיות )

 

113 גרם חמאה רכה

100 גרם סוכר לבן

200 גרם סוכר חום כהה / בהיר

1 ביצה

150 גרם קמח

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

 

200 גרם שוקולד מריר קצוץ

 

אופן ההכנה:

בקערה / מיקסר מניחים חמאה רכה, סוכר לבן וסוכר חום , מערבבים עד הקרמה.

מוסיפים ביצה ומערבבים שוב.

מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה, מערבבים עד קבלת בצק.

מוסיפים את השוקולד המריר הקצוץ ומערבבים.

 

בעזרת כף גלידה קפיצית מניחים 15 כדורי בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר לשעתיים.

 

מחממים תנור ל- 180 מעלות, סטטי.

מכניסים את העוגיות לאפייה כ- 10 עד 12 דקות או עד שהקצוות מזהיבות. מוציאים מניחים לצינון והתייצבות.

שומרים את העוגיות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.

[js-disqus]