fbpx

בצק עוגיות " שפוי " במחבת

23 דצמבר 2020 מאת עדי קלינגהופר

בצק עוגיות במחבת ( מחבת עגולה בקוטר 20):

 

1 ביצה

1 כוס קמח שקדים

1 כוס כמו סוכר של סוויטאנגו

1/2 כוס חמאת בוטנים

1/4 כוס חלב סויה

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה,

1/3 כוס שוקולד צ'יפס/ שוקולד קצוץ

קורט מלח

 

להגשה: גלידה

 

אופן ההכנה:

 

מחממים תנור ל-175 מעלות.

 

בקערה מניחים ביצה וסוויטאנגו, טורפים היטב.

מוסיפים חמאת בוטנים וחלב סויה, טורפים היטב עד איחוד.

לאחר מכן מוסיפים קמח שקדים ואבקת סודה לשתייה, שוקולד צ'יפס וקורט מלח, מערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד.

 

משטחים את הבצק במחבת עגולה בקוטר 20 או בתבנית עגולה ומכניסים לאפייה כ- 20 עד 25 דקות או עד מעט הזהבה , תשימו לב שהבצק אמור להשאר רך.

 

מוציאים לצינון קצרצר של 5 דקות , מניחים גלידה ואוכלים!

[js-disqus]