fbpx

עוגת ביסקוויטים אוראו

31 אוגוסט 2020 מאת עדי קלינגהופר

עוגת ביסקוויטים אוראו ( תבנית מלבנית 25*35):

 

לקרם:

250 גרם גבינה לבנה

250 גרם מסקרפונה

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

500 מ”ל שמנת מתוקה

1/2 כוס חלב

3 כפות סוכר

16 עוגיות אוראו מרוסקות

 

שרוול וחצי פתיבר חום

 

לציפוי:

150 גרם שוקולד מריר

150 מ”ל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר מניחים שמנת מתוקה, פודינג וניל , סוכר וחלב, בעזרת וו בלון מקציפים עד קציפה יציבה.

מוסיפים את הגבינות ואת האוראו וממשיכים לערבב עד איחוד מלא.

 

מרכיבים: טובלים את הפתיבר בקערת חלב, מסדרים על כל שטח תבנית. מעל הפתיבר מניחים מחצית מהקרם , משטחים כך שהשכבה תהיה אחידה.

מעל הקרם מניחים שכבה נוספת של פתיבר שטבלנו בחלב , מעל הפתיבר מניחים את מחצית הקרם שנותר לנו ומשטחים.

 

מעבירים את העוגה לקירור כשעתיים.

 

מכינים את הציפוי: בקערה מניחים שוקולד מריר ושמנת מתוקה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

 

מוזגים את הציפוי מעל הקרם ומשטחים כך שהציפוי יכסה את כל הקרם.  מחזירים את העוגה למקרר להתייצבות מלאה כ – 4 שעות לפחות.