עוגיות שוקולד צ'יפס הכי קלות להכנה

לבצק עוגיות: ( 15 עוגיות )
113 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר לבן
200 גרם סוכר חום כהה / בהיר
1 ביצה
150 גרם קמח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה:
בקערה / מיקסר מניחים חמאה רכה, סוכר לבן וסוכר חום , מערבבים עד הקרמה.
מוסיפים ביצה ומערבבים שוב.
מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה, מערבבים עד קבלת בצק.
מוסיפים את השוקולד המריר הקצוץ ומערבבים.
בעזרת כף גלידה קפיצית מניחים 15 כדורי בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר לשעתיים.
מחממים תנור ל- 180 מעלות, סטטי.
מכניסים את העוגיות לאפייה כ- 10 עד 12 דקות או עד שהקצוות מזהיבות. מוציאים מניחים לצינון והתייצבות.
שומרים את העוגיות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.
[js-disqus]