קצת עלי

היי אני עדי קלינגהופר, בת 21 , קונדיטורית ומכורה למטבח מאז שאני זוכרת את עצמי. עד היום אני מספרת איך בילדותי הייתי צופה בדודה שלי מהצד ושואלת אין סוף שאלות שלא נגמרות על איך הדברים עובדים, תמיד הייתי מסוקרנת.
במהלך גיל ההתבגרות עברתי טרגדיה כשאיבדתי את אמא שלי והרגשתי שהמטבח זה המקום בריחה והתרפיה שלי.

קרא עוד

עוגת תפוזים וקוקוס

3 אוקטובר 2019 מאת עדי קלינגהופר

עוגת תפוזים בחושה, עסיסית בתוספת קוקוס ושוקולד צ'יפס. הכל בקערה אחת ויאללה לתנור כמו שכולם אוהבים.
עוגת תפוזים קוקוס (רינג בקוטר 24 או 2 תבניות אינגליש קייק)
4 ביצים
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן קנולה
1 כוס סוכר
1 1/2 כוסות קמח
1/2 כוס קוקוס
1 כפית אבקת אפייה
100 גרם שוקולד צ׳יפס
מעט גרידת תפוז
1 כוס מיץ תפוזים להרטיב את העוגה

אופן הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות.
בקערה עמוקה מניחים ביצים, שמן ,סוכר ותפוזים וטורפים עד איחוד. מוסיפים קמח ואבקת אפייה , טורפים עד בלילה אחידה ללא גושים. מוסיפים את הקוקוס, גרידת התפוז והשוקולד צ׳יפס טורפים קלות ומעבירים לתבנית משומנת היטב ( כדאי לפזר מעל השימון תבנית מעט סוכר זה עוזר למניעת הידבקות) , אופים כ- 40 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
מוציאים את העוגה מהתנור נותנים לה להצטנן.

משחררים את העוגה מהרינג, מניחים על רשת צינון ומרטיבים עם כוס מיץ תפוזים או לחילופין אם אפיתם בתבנית אינגליש קייק חד פעמית משאירים בתבנית ומרטיבים עם מיץ תפוזים, מעבירים את העוגה לצלחת הגשה ושומרים בטמפרטורת החדר בקופסא אטומה.