קצת עלי

היי אני עדי קלינגהופר, בת 21 , קונדיטורית ומכורה למטבח מאז שאני זוכרת את עצמי. עד היום אני מספרת איך בילדותי הייתי צופה בדודה שלי מהצד ושואלת אין סוף שאלות שלא נגמרות על איך הדברים עובדים, תמיד הייתי מסוקרנת.
במהלך גיל ההתבגרות עברתי טרגדיה כשאיבדתי את אמא שלי והרגשתי שהמטבח זה המקום בריחה והתרפיה שלי.

קרא עוד

עוגת גבינה ובראוניז

19 מאי 2019 מאת עדי קלינגהופר

בחג שבועות לפני 4 שנים הכנתי בראוניז בשילוב של גבינת שמנת , האמת שזאת הייתה הצלחה מסחררת. כשחשבתי מה אכין לכבוד חג השבועות השנה , עברתי על תמונות של עוגות משנים קודמות והבראוניז היה אחד מהקינוחים שקפצו לי לעין אבל בראוניז לבד שיעמם אותי, לא רציתי לחזור על אותו מתכון וגם רציתי משהו קצת יותר מרשים מקוביית בראוניז, בכל זאת שבועות חג שבועות.

ואז דמיינתי לעצמי בראש את העוגה ,אמרתי לעצמי מה כבר יכול להיות אם אקח תחתית בראוניז עשירה וטעימה , ומעליה תגיע עוגת גבינה אפויה וקרמית, מה שקרה פה זה רק הצלחה מסחררת. אז את העוגת גבינה המושלמת הזאת התחלתי באפייה של תחתית בראוניז, ומעליה אפיתי עוגת גבינה, התחתית של הבראוניז נשארה לחה ורכה ושלא נדבר על השכבת גבינה.

העוגה הזאת תקצור אצלכם בחג המון מחמאות! בהבטחה.